Tonårskonferensen

Äntligen börjar det närma sig Torpkonferensen och Torp Tonår! Det kommer vara en vecka fylld av möten, undervisning, konserter och gemenskap! Årets tema är Det finns frihet och vi drömmer om att det ska få prägla årets midsommarvecka. Vi tror att Jesus har goda planer för det som ligger framför och längtar tills vi får mötas på Torp Tonår!

På vårt eget festivalområde Nasaret kan du spela spel, träffa nya vänner, få förbön, käka pannkakor, hänga och mycket mer!

Här hämtar du också ditt konferensband som i år ger dig fritt inträde på ALLA seminarier på TORP! Även konserten med HANSAM på onsdagen är gratis för dem med konferensbandet. Bandet är för dig som är 13–19 år. Kom till incheckningen under måndagen eller haka tag i en ledare i samband med någon samling så får du ett band! Programmet är fullspäckat med förväntansfulla talare, lovsång, konserter, bibelstudier, lekar, häng, workshop, sport och så mycket mer. Denna vecka möter vi Gud tillsammans på så många olika sätt. Varmt, varmt välkommen att vara med!

För att du verkligen ska ha koll på vad som händer varje dag, följ @tonarskonferensenInstagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.! Där hittar du också mer info om våra talare, teman och mycket annat.

Tveka inte på att höra av dig till oss via våra sociala medier. Hoppas vi ses!

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen