Evangelisation i MC-miljöer

Motorcykelvärlden i Spanien är en onådd målgrupp som behöver evangeliet. EFKs medarbetare Ferro Mehmedovic använder sin Harley Davidson som talarstol för att nå de som för närvarande ingen når med evangeliet. Till dessa vill projektet förmedla tro, hopp och kärlek samt visa på Guds rike som alternativ.

Vad har vi uppnått i projektet?

Under åren har arbetet lett till många bekantskaper och vänskapsrelationer i spanska och internationella MC-miljöer. Många fina samtal om livet och tro har lett till att vi börjar kunna dela evangeliet. Ett team av medarbetare har formats och håller nu på att gå igenom träning och praktiska förberedelser så de kan arbeta med mission i MC-världen.

Vad vill vi göra mer?

Behoven och möjligheterna är många så teamet behöver fortsätta växa i både antal och mognad. I Valenciaregionen är det fler och fler motorcyklister som vill prata om tro, vilket gör att vi har behov av en lokal. En lokal kan bli en mötesplats där nya personer kan känna sig bekväma och i gemenskapen börja sin vandring som Jesu efterföljare.

Insamlingsnummer 49531

Vill du veta mer om projektet?

Hör gärna av dig till mig för mer information!

Anna-Maria Jonsson
Regionledare för Latinamerika och Iberiska halvön (Portugal och Spanien)
019-16 76 82
0703868231

anna-maria.jonsson@efk.se

Projektet kunde inte hittas

I de fall insamlingen till ett enskilt projekt blir större än årets behov kan dessa pengar komma att användas i ett annat liknande projekt inom samma fokusområde.