Vi väntade, vi lyssnade, vi bad och sen kom svaret..

Vecka 29, 13-19 juli 2020

Vi visste att vi hade en annorlunda sommar framför oss för Tonårsbibelskolan Norrmjöle redan i februari. Vi hade så många anmälningar att vi ökade platser från 37 till 50 deltagare och fyllde alla platser på bara några dagar. Vi planerade hur vi skulle göra med en sådan stor grupp och såg fram emot att få lära känna alla.

Sen fann vi oss i läget ”kommer vi att kunna ha TB över huvud taget?”. Vi väntade, vi lyssnade, vi bad och sen kom svaret. Ni får ha läger! Men vi var fortfarande för stor grupp.

Så vi ändrade om och jobbade om. Men vi är glada att vi kommer kunna ha en alternativ Tonårsbibelskola på Norrmjölegården utanför Umeå. Gruppen är nu indelad i två och deltagarna har fått möjligheten att vara med i en mindre grupp på 25 personer och vara med en vecka.

Så denna vecka välkomnar vi första gruppen och sen nästa vecka möter vi nästa grupp och får göra samma sak igen. Det blir dagar med gemenskap, tid med Gud, Bibelundervisning och massa roligt. Vi har gjort allt vi kan för att göra det så tryggt som möjligt och går in i detta med bönen att Gud ska vara med oss och leda oss i detta.

/Sara Tjernström, lägerchef Tonårsbibelskolan Norrmjöle och pastor med ungdomsinriktning Korskyrkan Umeå

Var gärna med och be för:

  • att deltagarna ska få möta Gud.
  • att alla ska hålla sig friska.
  • alla ledare.

Tacka Gud för:

  • att vi får möta så många deltagare.
  • att vi kan mötas även om det blir på ett nytt sätt.