Den slingriga vägen ut till Götabro

Vecka 6, februari 2021

Många av oss i rörelsen har någon gång suttit i bilen på de slingriga vägarna ut till Torpområdet eller Götabro. Jag blir rörd av tanken på hur många som har åkt här innan mig och för varje kilometer kommit närmare sin tanke och dröm. Och sen tänker jag på berättelserna om hur Gud så många gånger har överträffat alla dessa tankar och drömmar.

På Götabro bibelskolor får vi år efter år välkomna deltagare till bibelskolan som tänker, som längtar, som vill uppleva mer. Vi har förmånen att få se hur Gud tar med dessa människor på en, många gånger livsviktig, resa kring att djupna i Hans kärlek, upptäcka Hans plan och landa i den identitet Han ger.

Precis som för alla andra har pandemin inneburit många förändringar i verksamheten, där vi har behövt ställa in kortare kurser och konferenser. Kurserna Lärjungaskolan, som sträcker sig över hela läsåret, och Bibelterminen, som pågår under våren, har vi glädjande nog kunnat genomföra på ett säkert sätt. Detta är något vi och alla deltagare är mycket tacksamma över!

Tack för att du är med och ber för Götabro. Välkommen att ta den slingriga vägen ut till oss när pandemin tillåter. Vi längtar efter att få möta er!

/Julia Martinsson, kommunikatör

gotabro.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tacka för

  • Att allt gått förhållandevis bra på Götabro under pandemin
  • Att så många människor söker till bibelskolan

Be för

  • Hälsa och välmående för såväl deltagare som personal