Tonårskonferensen 2021 – en del av Torpturnén!

Som allt annat blev heller inte årets Tonårskonferens som vanligt. Men vi ser med glädje att ett tjugotal församlingar runt om i Sverige under turnén kommer göra olika satsningar för deras och bygdens ungdomar.

Seminarier, lovsångskvällar och gudstjänster blandas med dansutmaningar, tävlingar, utomhusbio och mycket annat. När vi tänker på Torp tänker vi på mattorget, glass, lera och midsommar. Vi tänker också på Torp:s grundpelare, andlig fördjupning, mission och bön. Dessa har vi med oss också i år. Alla ungdomsledare och pastorer har fått tillgång till seminarier med diskussionsfrågor för att komma djupare tillsammans med ungdomarna. Vi uppmuntrar också alla platser att visa vittnesbörd från ett par av våra missionärer, prata om mission och samla in pengar till det. Varje region har förebedjare som ber speciellt för ungdomarna och ledarna där, och vi uppmuntrar till bön och evangelisation.

Var gärna med du också och be, be särskilt för ungdomarna. Vi hör i media om att ungdomar är en grupp som mått extra dåligt under pandemin och att många känner sig ensamma. En del av denna turnén är just att visa ungdomarna att de är en del av något större och att den Jesus de ber till bes till över hela vårt land och hela vår jord. Tack Gud för alla ungdomar och alla deras ledare över vårt land! Välsigna och bevara dem! Amen

 

Elin Gren & Bernard Svanström,
Samordnare för Tonårskonferensen 2021

 

Be för:

  • Be att ungdomar ska ta emot Jesus i sina hjärtan och växa starkare i sin tro
  • Be för ungdomar som kämpar med ensamhet och psykisk ohälsa, och som påverkats negativt psykiskt av pandemin
  • Be att ungdomarna får kraft av att vara en del av den kristna gemenskapen i hela vårt land och vår värld

Tacka för:

  • Nya lösningar för att kunna arrangera Tonårskonferensen i år
  • För allt som Torp och Tonårskonferensen fått betyda för de unga
  • För alla fantastiska ungdomspastorer, ungdomsledare och ledare runt om i vårt land vars hjärta bultar särskilt för de unga!