Ära21

Vi tror att Gud på ett särskilt sätt inbjuder unga idag att komma inför nådens tron, och att han vill klä dem i lovsångsdräkt

Nu är sommaren här och därför är det inte heller långt kvar till årets lovsångsfestival - Ära21 som pågår den 3-5 september. Årets festival kommer att ske på tre platser: Linköping, Stockholm och Huskvarna. Vår förhoppning är att kunna samla omkring 200-300 deltagare per stad. Det som blir den stora skillnaden i år är att Ära sker helt och hållet ute i rörelsen tillsammans med församlingar. I år kommer det alltså att vara gudstjänster med talare, lovsångsteam och medverkande på plats.

Visionen för i år grundar sig i Jesaja 61:1-3 där det beskrivs hur Gud bemöter, upprättar, och vänder situationer. Frasen att Gud ”klär den modlöse i lovsångsdräkt” har på ett särskilt sätt betonats för oss som ledning. I och med pandemin är det många som upplever matthet, trötthet och modlöshet. Vi tror att Gud på ett särskilt sätt inbjuder unga idag att komma inför nådens tron, och att han vill klä dem i lovsångsdräkt för att i tillbedjan få påminnas om Han som älskar dem högst och som vill hela, upprätta och befria dem från allt som vill binda och tynga ner.

/Samuel Westergren
Projektledare Ära21

 

Tacka för:

  • Vad Gud gör bland unga i Sverige

Be för:

  • Planering och förberedelser inför Ära21
  • Att ungdomar skulle få möta och förvandas av Jesus under Ära21