Äntligen ÄRA21!

"ÄRA21 är en lovsångsfestival med Jesus i centrum. En samlingsplats för unga i Sverige där vi tillsammans lyfter blicken och tillber Honom som är värd all ära. Jesus är vår frihet och i Hans närhet förvandlas våra liv"

Så lyder ÄRA21 vision som sätter igång i helgen, 3-5 september. Festivalen riktar sig till ungdomar och lokala ungdomsgrupper. Det är en grym kick-off inför hösten: en samlande, inspirerande och påfyllande plats att starta en ny termin på. Det blir kommer vara en helg på tre platser (Stockholm, Huskvarna och Linköping) av gudsmöten, tillbedjan och gemenskap på tre platser i landet samtidigt. Worship Nights, seminarium, workshops, aktiviteter och betjäning är några av höjdpunkterna.

Alla platser är slutsålda och deltagarna kommer få lyssna bland annat till Jonas Andersson, Richard Lundgren (Gå ut Mission), Sebastian Stakset (evangelist/Heart for Evangelism) och ledas i lovsång av Gabriel Gallardo Lantz (Huskvarnna), Tomas och Emma Cervin (Stockholm) och av Pionjär-teamet (Linköping). Det är en otrolig uppställning av människor som har ett och samma hjärta - att tillbe Jesus och se fler få sina liv förvandlade av Honom.

Under veckan tar Ära över EFKs instagram-konto  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.där vi får följa med inför och under festivalen, men det går också att följa dem på deras instagram-konto här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var med och be med oss!
/ÄRA21

Be för:

  • de sista förberedelserna inför helgen
  • att ungdomar får uppmuntras med få en injektion av hopp, och gå därifrån med vissheten om att de är skapade och kallade med ett syfte
  • betydelsefulla Gudsmöten där ungdomar både på nytt möter Jesus och för första gången
  • Beskydd för hela festivalen, deltagarna, ledningsteamet, medverkande och de som har andra uppgifter.
  • för platserna: Korskyrkan i Stockholm, Kungsportskyrkan i Huskvarna och Ryttargårdskyrkan i Linköping