En höst av gemenskap, viktiga samtal och Jesus!

Galaterbrevet 5:25 (NIV)

Galaterbrevet 5:25 (NIV)

Med höstens intåg över vårt land lämnar vi snart pandemins restriktioner bakom oss, och vi gläds åt att vi som nationell rörelse åter kan samlas igen!

Nu är mycket av vardagens rutiner som skola, arbete, barnverksamhet och träningar med mera, redan igång. Men något som vi som rörelse än har att se fram emot, är alla de möten, konferenser och andra sammankomster som väntar oss under höst! Även om mycket tog paus eller ställdes om under pandemin så har Guds rike inte tagit paus, och under ett flertal tillfällen kan vi som rörelse och medarbetare, tillsammans få ladda batterierna och hålla oss i takt med vad Anden manar till.

Under den här veckan lyfter vi särskilt de sammankomster som arrangeras i höst. Be med oss att det ska bli tillfällen som hjälper oss att inse bredden, vidden, höjden och djupet av Guds kärlek för oss och för den här världen. Om du vill läsa mer om och be för någon särskild händelse så hittar du dem i vår kalender här.

Be och tacka för:

  • Jesus till Barnen. Totalt fyra digitala tillfällen för att boosta föräldrar, pastorer, barnledare och församlingar i verksamhet för barn. Första tillfället är 15/9 och då medverkar EFKs egna Susanne Olofsson.
  • Processdagen 18/9 i Uppsala om evangelikal bibelläsning och samkönade relationer, då vi som rörelse tillsammans arbetar med viktiga frågor.
  • EFK Retreat 20/9 för EFK-pastorer och medarbetare.
  • Ung Ledare 365 16/10 + 13/11. En kombo av läger och ledarträning för ledare som leder unga i församling.
  • Missionskonferensen SÄND 16/10 på fyra platser över Sverige.
  • Introduktionsdagarna 20-21/10 för nya pastorer och medarbetare i EFK att lära känna sitt sammanhang i Sverige och i världen.
  • Missionsakademien 30/10 (som pågår under ett år med möjlighet till ett andra år). En fördjupning i mission.
  • Medarbetarkonferensen 16-18/11. Två dagar att möta Gud och få inspiration, och en mötesplats för alla pastorer och medarbetare i våra EFK-församlingar.

Vecka 37 - september 2021