Medarbetarkonferensen - en påfyllningsplats för rörelsens ledare

Medarbetarkonferensen närmar sig med stormsteg. 15-17 nov kommer runt 220 ledare och pastorer samlas i Falun.

Jag som skriver veckans bönebrev heter Erika Moll och jobbar sedan 1 september som projektledare på EFK. På mitt bord ligger att projektleda Medarbetarkonferensen, kongressen, Representantskapsmötet och delar av Torp. Just nu är det Medarbetarkonferensen som får den mesta av min tid. Det är slutspurt på förberedelserna, goodiebags ska packas, anmälningslistor sammanställas och tryckbeställningar hämtas.

Det är en tuff tid att vara församlingsledare i. Kriserna, både när och fjärran, avlöser varandra och det är lätt att tappa modet. Som ledare utmanas vi att hålla i och hålla ut. Detta gör det ännu mer angeläget att samlas. Att få ta rygg på andra, kroka arm, dela upplevelser och be tillsammans.
Genom bön, gemenskap, inspirerande seminarier och undervisning ber och hoppas jag att rörelsens ledare ska lämna konferensen lite mer rustade, uppmuntrade och hoppfulla.

/Erika Moll
Projektledare EFK

Tacka för

  • Rörelsens pastorer och ledare

Be för

  • Att det ska få bli dagar som får skapa enhet, ge kraft och hopp för alla som kommer
  • Att ingen ska bli sjuk och därmed behöva utebli
  • Att allt det praktiska ska rulla på väl inför och under konferensen



Vecka 45 - november 2022
Tack för att du är med och ber!

Psst!
Den här veckan på EFKs Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. får du följa med Erika i förberedelsena inför Medarbetarkonferensen!