Tid: 10-11 november 2020 kl. 9.00-12.00
Plats: Via Zoom
Pris: 250 kr

EFKs medarbetarkonferens 2020

Jobbar du i församling eller EFKs gemensamma arbete? Anmäl diglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster till årets Medarbetarkonferens - två dagar att möta Gud och få inspiration i ditt uppdrag.

Medarbetarkonferensen ställer om pga av ökad Covid-19

Tyvärr måste vi nu meddelat att vi blir tvungna att ställa om denna konferens pga. de lokala restriktioner som Folkhälsomyndigheten har kommit med de senaste veckorna vilket ni kan läsa om HÄR.länk till annan webbplats Det innebär att vi inte kommer att kunna ses på de fem platser som vi hade planerat men vi vill ändå göra konferensen möjlig.

Därför har vi beslutat att konferensen kommer ske helt digitalt på förmiddagarna den 10 och 11 november mellan kl.9.00 och 12.00. Vi vill uppmuntra er som kan ses i olika grupper att göra det. Det kan vara som arbetslag eller med några kollegor från närliggande församlingar. Det kommer finnas tid för bearbetning och samtal under dagarna och har du inte möjlighet att sitta tillsammans med några kommer vi att erbjuda möjlighet till att vara med i en grupp på Zoom.

Vi kommer sända föredragen via Youtube och kommer också ge möjlighet för gemensamma samtal via Zoom. Länkar med mer information kommer senare. Avgiften är ändrad till 250 kr/person. Samma pris för alla.

Är det så att ni vill avboka ert deltagande så kan nu göra det HÄRlänk till annan webbplats. Här kan också nya anmäla sig så vet du om någon som inte anmält sig så uppmuntra dem att göra det. Sista anmälningstiden är på söndag den 8 november kl. 23.45

Medverkande

Tomas Sjödin

Tomas Sjödin (Foto: Kalle Lundinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster CC-licenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)

Från Wikipedia:

Han föddes i Kramfors och växte upp inom pingströrelsen, där han senare verkade som pastor och förkunnare. Han har också arbetat med TV-produktion inom rörelsens bolag TV-Inter. Från mitten av 1990-talet har Sjödin dock varit verksam huvudsakligen som skribent och författare.

Sjödins skrivande, såväl böcker som krönikor i diverse tidningar och tidskrifter, är ofta självbiografiskt och har en tonvikt på vardagen. Som en röd tråd genom de självbiografiska böckerna finns livet med, och förlusten av, de båda sönerna med fortskridande hjärnsjukdomar. Sjödin återvänder inte sällan till författaren Birger Norman i sina böcker, inte minst i romandebuten Tusen olevda liv finns inom mig (2011).

Urban Ringbäck

Urban Ringbäck (Foto: Kalle Lundinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster CC-licenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)

Jag heter Urban Ringbäck , är gift med Carina och vi har fyra barn och sex barnbarn. Jag har 40 års erfarenhet av församlingstjänst, de senaste 28 åren i Smyrna Göteborg, varav 15 år som föreståndare.

Den sista tio årsperioden har varit en period av växt med alla det utmaningar det inneburit. Är för närvarande också ordförande för Hjärta Göteborg, som under devisen ”en enad kyrka för en helad stad” samlar hela kristenheten i Göteborg att i samband med 400 årsjubileet ge staden en ”gåva av bestående värde”.

Brinner för att ännu mer se kyrka och evangelium som en kraft till förvandling av liv och samhälle.

Tomas Sjödin

Anna-Lena Thoursie

Anna-Lena Thoursie är pastorn som blev lärare som blev pastor och som blev lärare igen ( på Örebro Teologiska Högskola och Akademi För Ledarskap och Teologi ). Vad det blir här näst återstå att se. Just nu delar hon sin tid mellan en projekttjänst på EFKs Sverigeprogram som Ledarutvecklare, där hon bla finns med i EFKs förtroenderåd. Övrig tid arbetar hon som lärare och skolpastor på Södra Vätterbygdens folkhögskola i Jönköping. I Korskyrkan Jönköping avslutade hon förra sommaren efter 12 år sin senaste pastorstjänst Hon är gift med Rickard och mamma till två tonåringar. Oavsett tjänst klappar hjärtat för församlingen och att rusta människor till att leva hela sina liv med Jesus. "Jag älskar medarbetardagar! Att få träffa kollegor, uppmuntra varandra, få dela både det vi brottas med, och fira det vi gläder oss över! Att känna att vi står tillsammans."

Urban Ringbäck

Kjell Waern

Jag är idag pensionär efter att ha jobbat som pastor i många år (47år) Hela denna tid har jag jobbat i Stockholmstrakten. Först 16 år i Aspnäskyrkan, sedan Mälarökyrkan, Filadelfia Stockholm och till slut New Life. Jag är främst en herde och lärare. Under alla år har jag jobbat med utslagna, kriminella och människor i kris. Nästan 20 år jobbade jag också deltid som fängelsepastor.

Urban Ringbäck

Ingemar Forss

Ingemar Forss är missionsdirektor inom EFK tillsammans med Linalie Newman. Tillsammans har de podden Ett missionellt liv.

Mikael Tellbe

Linalie Newman

Linalie Newman är missionsdirektor inom EFK tillsammans med LIngemar Forss. Tillsammans har de podden Ett missionellt liv.

Program

Tisdag 10 november

09:00 Uppstart: "För en tid som denna" Joh. 20:21
Linalie Newman och Ingemar Forss

10:30 Fika

11.00 Undervisning - Frid åt er alla, att formas av Gud - ta emot Helig Ande
Kjell Waern och Anna-Lena Thoursie

12:00 Slut för dagen

Onsdag 11 november

09.00 Att leda församling i en tid som denna
Urban Ringbäck

10.30 Fika

11.00 Att vara församling i en tid som denna
Tomas Sjödin

12:00 Avslut

Övrigt

Konferensappen Yapp

Program, talare, notiser och mycket mer finns i appen Yapp.

Ladda ner Yapplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och logga in med lösenordet MEDKONF2020

Logo - Yapp

Avgift

  • Deltagaravgift för alla 250 kr

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Frågor om medarbetarkonferensen?

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och projektledare för event 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se