Tid: 16-18 november 2021
Plats: Lugnetkyrkan, Falun
Pris: 1700 kr + boende (studerande, pionjärer och medarbetare i migrantförsamlingar: 1000 kr + boende)

Medarbetarkonferensen 2021

I höst är det dags för EFKs Medarbetarkonferens!

Jobbar du i församling eller EFKs gemensamma arbete? Är du ledare i din lokala församling? Medarbetarkonferensen är två dagar att möta Gud och få inspiration i ditt uppdrag, och en mötesplats för alla pastorer och medarbetare i våra EFK-församlingar. Under 16-18 november kommer vi att samlas i Lugnetkyrkan i Falun på temat "Ni ska få kraft" Apg 1:8.

Sista anmälningsdag 15 oktober.
Konferensen arrangeras tillsammans med Lugnetkyrkan och Bilda. Programmet hittar du nedan.

Kostnad: 1 700 kr + boende
Kostnad studerande: 1 000 kr + boende
Kostnad Pionjärer, migrantförsamlingar: 1 000 kr + boende

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Program Medarbetarkonferensen.pdf Pdf, 71.4 MB. 71.4 MB 2021-10-26 13.57

Årets talare

På medarbetarkonferensen kommer vi att få lyssna till fyra fantastiska talare!

Maria Karlsson, jobbar på ALT och ansvarar för PROMIS (Programmet för Mission och Interkulturella Studier). Har bakgrund som Kina-missionär, men har därefter bott i mångkulturella Vivalla i 10 år. Flyttade därifrån i somras och finns numera på min mans föräldragård i Godegård, Östergötland, tillsammans med familjen, två katter, 17 höns och en tupp. Gift med Johan och har Sofia (9 år) och David (7 år). Förutom att jag älskar att möta människor från olika kulturer så är jag också förtjust i att vara i naturen. Drömmer om att någon gång skaffa en häst igen.

Jag hoppas att medarbetardagarna verkligen ska få vara dagar då vi ska få beröras av den helige Ande och få ny kraft för de uppdrag vi står i. Jag hoppas vi får erfara Andens kraft, inspiration, glädje, tröst och ledning och att vi ska få uppleva den kärlek och enhet som bara Anden kan åstadkomma.

Jag heter Caroline, är 27 år, bor i Stockholm och jag brinner för att Sverige ska få lära känna Jesus och bli förvandlat av Honom. Jag är engagerad i Korskyrkan Stockholm och leder också ett evangelisationscafé som heter Late Night Coffee på Södermalm i Stockholm tillsammans med några av mina vänner. Det är det bästa jag vet, att få se människor möta Jesus för första gången eller för tusende gången. Jag gillar också att träna, köpa sneakers, fika och vara i skogen, helst någonstans med drömmiga utsiktsplatser där man kan elda. På vardagarna jobbar jag som sjuksköterska i hemsjukvården i en av Stockholms förorter och pluggar samtidigt vidare till distriktssköterska.

Jag ser så mycket fram emot vad Gud har tänkt säga till oss på Medarbetarkonferensen, för Han håller på med stora och spännande saker i Sverige som vi får vara med i! Det ska också bli jättekul att få träffas alla tillsammans, samtala, fika och höra vad Herren gör runt om i vårt land.

Jag heter Eleonore Gustafsson och har nyligen börjat arbeta som pastor i Pingstkyrkan i Linköping med fokus på verksamheten på Nya Slottet Bjärka-Säby. Jag är även verksam som bibellärare och skribent och är senast aktuell som gästkrönikör i Dagen och som redaktör för andaksboken Stjärnklart. Jag var tidigare verksam som pastor och församlingsplanterare i Evangeliska Frikyrkan, därför ser jag med tanke på konferens framförallt fram emot att i samband med måltiderna få träffa mina EFK-vänner igen.

Mikael Hallenius. Född 1971. Jag är gift med Agneta och vi har tre vuxna barn. Jag är en av pastorerna i församlingen Mötesplatsen, Örebro sedan 2006. Har studerat teologi och pedagogik, parallellt med att plantera två församlingar, jobbar även som lärare på Akademi för ledarskap och teologi. Författare till en trilogi om tro utgiven på Marcus förlag. Är anlitad konferenstalare och mentor för pastorer. Inget motiverar mig mer än arbetet med att sprida evangeliet och inget är mer avkopplande än att kolla på fotboll. Längtar just nu intensivt efter att Guds folk ska få möta Herrens härlighet och kraft.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Rune Jonsson

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och projektledare för event 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se