Tid: 13-15 januari 2023
Plats: Hjälmargården
Pris:

Måla drömmen ung: Verkstad!

Vi bjuder in en ungdomsledare/pastor tillsammans med en eller två frivilliga ledare från varje EFK-församling att komma med på Måla drömmen ung-helgen 13-15 januari 2023 på Hjälmargården. Det blir en helg fylld med inspiration och undervisning kring ledarskap och workshops kring psykisk hälsa, unga vuxna, event och kristen närvaro på sociala medier. Målet med helgen att skapa drömmar, initiativ och arbetsgrupper kring alla dessa (plus några fler) områden för att forma EFKs framtid tillsammans.

Om Måla drömmen ung

Under år 2022 och 2023 genomför vi i EFK en process där vi vill lyssna in och engagera ledare och unga för att tillsammans måla drömmen om en ung generation lärjungar som lever missionella, tillbedjande liv. Det betyder att vi vill se, uppmuntra, nätverka och hitta nya verktyg för att hjälpa den unga generationen att leva i efterföljelse till Jesus Kristus. Den första delen av processen under år 2022 har handlat om att kartlägga det som vi som rörelse gör tillsammans med och för unga, samt var de största behoven finns och var vi borde satsa i framtiden. Vi har sett att så mycket möten med Gud sker i ungdomsgrupper, på tonårsbibelskolor, på läger och Tonårskonferensen m.m., samtidigt som vi ser ett ökat behov av att tillsammans samarbeta kring frågor som ungas psykiska hälsa, unga vuxna, nationella event, evangelisation och kristen närvaro på sociala medier.

Nu börjar vi samla ihop och färdigställa kartläggningen och det är dags att göra verkstad av det som har kommit fram.

Anmälan och mer information

Vi hoppas att just din församling har möjlighet att skicka 1-3 personer och vi vill gärna få med andra nyckelledare från rörelsen så som bibelskolelärare m.fl. Funderar du på om det är du som ska åka på helgen, tveka inte att kontakta jenny.jonsson@efk.se. Vi ser fram emot en fantastisk helg tillsammans inför Guds ansikte!

Anmälan till Måla drömmen ung – VERKSTAD öppnar snart. Men boka in datumet redan nu!

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag berättar gärna mer om Måla drömmen ung!

Jenny Jonsson
Projektsamordnare StepOut & processtödjare för ”Måla drömmen ung”

070-101 09 87

jenny.jonsson@efk.se