Stort utbud av sång och musik på årets Torpkonferens

Torpkonferensens program är som vanligt fullmatat med sång och musik, och med en bredd i genrer och uttryck finns det något som passar för alla. Det känns väldigt roligt att få välkomna både nya och återvändande artister till årets Torpkonferens!

I Ladan bjuds det under veckan på många härliga upplevelser med sång, musik och samtal. Fredrik Lignell, pastor i Ryttargårdskyrkan i Linköping och aktuell med boken Bottenkänning - Guds långsamma svar på livets djävulskap, delar på onsdagskvällen med sig av sina och familjens erfarenheter och krokiga livsresa samt hur Guds inlägg ifråga om livets djävulskap ser ut. Under kvällen finns Clas Vårdstedt med på piano och sång, och kvällen handlar också om att fortsätta tro, om glädjen att bli morfar vid 42 och att försonas med livet så som det blev.

På midsommarafton fylls Ladan med toner från orgel, klarinett och piano, när Tine Röjås Trio bjuder in till konsert med Lina Sandells fantastiska sånger. Få, om ens någon, har satt sådana avtryck i svensk psalmhistoria som Lina Sandell. Hennes sånger har älskats av människor i generationer. Detta kommer bli en mäktig upplevelse med sånger som till exempel Blott en dag, Bred dina vida vingar, Herrens nåd är var morgon ny och Jag är en gäst och främling.

Ståuppkväll, familjefest och mycket mer

Förutom musikupplevelser får vi också möta uppskattade författaren och föreläsaren Jonas Helgesson, som på tisdagen bjuder in till en inspirerande ståupp-show. För barnen hålls i år igen en härlig familjefest med Boris René, syskonen Emmy, Ella och Dennis Lindéh som LIN D och barnkören IMK One Piece från Immanuelskyrkan i Örebro.

Andra artister som vi är glada att få välkomna på årets Torpkonferens är bland andra det nystartade rockbandet All for the King, Roland Utbult, Andrew Peterson Family Band, R2Bd och Bengt Johansson.

Läs mer om utbudet av sång och musik på Torpkonferensen här!