Specialnumret av Direkt ute nu - denna gång i fyra versioner

I dagarna landar specialnumret av EFKs tidning Direkt hos ca 12 000 församlingsmedlemmar och församlingar inom EFK. Tidningen är som vanligt fylld med berättelser om vad Gud gör i Sverige och världen och som vi i EFK får vara en del av. Nytt för i år är att tidningen kommer ut i fyra versioner - för att du som läsare ska få extra mycket ut av innehållet.

- Den här gången testar vi något nytt. Beroende på vilket år du som läsare är född ser tidningen du får hem lite olika ut. Det allra mesta av innehållet är detsamma i alla versioner, men vår förhoppning är att du ska känna dig lite extra inspirerad av personen eller paren som du får möta på framsidan, säger Kristina Sandin, kommunikatör som är med i redaktionen för specialnumret av tidningen Direkt.

Fyra olika möten

Följande innehåll skiljer sig åt i de olika versionerna:

  • Du som är upp till 34 år får möta Anney Patras, student på Akademi för ledarskap och teologi. Hon bor i Arboga, är medlem i Örtagårdskyrkan och berättar om hur hon i Bibeln fann Jesus, sig själv och sin kallelse.
  • Du som är mellan 35 och 49 år får bland annat möta Christian och Elisabet Svahn, lärare på Liljeholmens folkhögskola, samt Jenny och Mattias Berggren i Vimmerby, som berättar om att hitta en livsrytm av Jesus i vardagen.
  • Du som är mellan 50 och 64 år får möta Annika och Paul Gren, som mitt i livet sa upp sig från sina jobb för att flytta till Kalmar och starta en församlingsplantering.
  • Du som är 65 år och uppåt får möta Sten och Elisabeth Lundin i Örnsköldsvik, som berättar hur de i 70-årsåldern upplevde hur Gud kallade dem på nytt.

- Du som känner dig mer inspirerad av personer i någon av de andra ålderskategorierna behöver inte misströsta. Det går utmärkt att beställa hem en annan version av tidningen på efk.se/specialdirekt, säger Kristina. Då kan man ju gärna passa på att ge sin tidning vidare till en granne eller kollega som man tror kan bli uppmuntrad av läsningen!

Som vanligt fyllt av berättelser och möten från Sverige och världen

Som vanligt är specialnumret fyllt av nyheter, berättelser och glimtar från vår internationella mission och rörelsen i Sverige. Bland mycket annat får du möta församlingsrörelsen som vi samarbetar med i Paraguay, ungdomspastor Isak Spjuth i Filadelfiakyrkan Örebro, Louice Tegenfeldt i Lugnetkyrkan Falun som är engagerad i församlingens stora loppis och Victor Weidersjö i Norrköping som berättar om hur han fått användning för sina teologistudier även om han inte jobbar som pastor. Dessutom får du upptäcka mer om vad Gud gör i världen och hur vi i EFK vill svara på Guds kallelse och visa på Jesu kärlek i den här tiden.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag berättar gärna mer om tidningen Direkt!

Kristina Sandin
Kommunikatör, redaktör för EFK Direkt & teamledare Kommunikation
019-16 76 17
070-355 74 96

Mejla mig!