Ny bok om Evangeliska Frikyrkans 130 år i Kina

I år är det 130 år sedan EFKs första utsända anlände i Kina. Det firar vi genom att ge ut boken ”Kina i vårt hjärta då och nu – Glimtar från Evangeliska Frikyrkans 130 år i Kina”. Nu kan du beställa den och samtidigt stötta EFKs församlingsbyggande arbete i Asien.

Det är en alldeles nyskriven bok om EFKs arbete i Kina och glimtar från människors kärlek till landet och dess folk.

- Det är med stor glädje och tacksamhet jag läser om arbetet i Kina, både därför att den uppmuntrar och inspirerar men också för att vi behöver få vår historia dokumenterad. Rörelsen såväl som individernas liv och kallelse är en del av vår identitet som vi behöver för att forma framtiden, säger Linnea Åberg, regionledare för EFKs arbete i Asien.

Boken kostar 150 kr och genom att köpa boken bidrar du med 100 kr till EFKs arbete med församlingbyggande bland de minst nådda i Asien. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Beställ din bok genom att mejla till antingen lisette@psmail.net eller Linnea Åberg på linnea.aberg@efk.se. I mejlet skriver du din adress och hur många ex av boken du önskar. När vi skickar en bekräftelse på din beställning får du information om hur du betalar.