Häng med i sommarutmaningen 2021!

Familjen Markström i Kungsportskyrkan Huskvarna har positiv erfarenhet av att använda Family.fit tillsammans. Foto: Lisa Carlbäck

Gå ihop som familj och utmana varandra till lek, rörelse och gemenskap i sommar! Gör en del i veckan eller flera på en gång. Lek, skratta och klara utmaningen tillsammans. Avsluta sen med en fest tillsammans med era vänner! Och dra med farfar och lillkusinen också – alla kan vara med!

Sommarutmaningen bygger på programmet ”Family.fit” Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som på ett lekfullt sätt vill uppmuntra familjer till rörelse, bibelläsning och gemenskap. Åsa Björk och Rebecka Udd i Kungsportskyrkan Huskvarna har valt ut några favoriter och komponerat ihop en härlig sommarutmaning. De har också lagt till ett ”änglabus” i varje del – för att uppmuntra oss att tillsammans göra något för vår omgivning. Följ qr-koden vid varje del så hittar ni filmer och mer information som hjälper er att klara hela sommarutmaningen!

Familjen Markström i Jönköping: "Man leker och tränar på samma gång"

För familjen Markström har Family.fit varit ett sätt att ha roligt och hitta rörelseglädjen tillsammans.

– I en späckad vardag med många aktiviteter har programmet varit ett sätt för oss att komma samman som familj, säger pappa Simon.

Sonen Elia tycker att det är roligt att göra Family.fit tillsammans med familjen.

– Man leker och tränar på samma gång, det blir som en rolig träning.

Läs en intervju med familjen Markström här! Öppnas i nytt fönster.

Sommarutmaningen publicerades först i tidningen Direkt i juni 2021 Öppnas i nytt fönster..