Torpkonferensen 2023 samarbetar med Frälsningsarmén och Finlands svenska baptistsamfund

Torpkonferensen har alltid varit en allkristen konferens. I år har vi i EFK för första gången bjudit in två andra samfund att samarbeta med oss: Frälsningsarmén och Finlands svenska baptistsamfund. Vi har frågat Frälsningsarmén Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vad de ser fram emot med årets Torpkonferens.

- Att få mötas, alla åldrar och med olika bakgrund, för att tillsammans växa i lärjungaskap och utrustas för vårt uppdrag att ge evangeliet till vårt land. Att tillsammans fyllas med hopp för den här tiden och för vår värld. Vi hoppas det blir många goda möten med glädje, samtal och avkoppling där Jesus är i centrum, säger Ewa-Marie Kihlagård på Frälsningsarmén.

Ewa-Marie Kihlagård på Frälsningsarmén. Foto: Jonas Nimmersjö

- För oss är det en fantastisk möjlighet att sluta an till en sådan inarbetad konferens som Torp där vi kan ta del av allt det goda som erbjuds i form av undervisning, bön, lovsång och gemenskap. Vi tror att det också är en bra plats för nätverkande och relationsskapande, något som är viktigt i vår tid och för Guds rikes utbredande. Vi hoppas kunna bidra med vår erfarenhet, kanske främst inom det diakonala området.

Konsert med Vasa Band och H&M funkband

På onsdagen den 21 juni har vi förmånen att få lyssna till Vasa Band och H&M funkband (=Holmlund och Marthinussen), då de medverkar vid kvällsgudstjänsten och även håller en egen konsert.