Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Immanuelskyrkan Örebro
Tjänstegrad: 100%

Titel: Pastor med ansvar för ungdomsverksamheten
Område/ort: Örebro

Ungdomspastor - Immanuelskyrkan Örebro

Vi längtar efter att fler ungdomar ska komma till tro på Jesus, låta sig döpas och mogna som lärjungar. Och vi längtar efter att våra ideella ledare ska fortsätta att utvecklas som lärjungar och ledare.

Därutöver går det skriva tusentals ord om allt vi vill, längtar efter och hoppas på. Men det är det bättre att vi pratar om tillsammans när vi ses. Vi beskriver oss som centrumorienterade med fyra delar i centrum. Jesus som världens enda Herre och räddare, den apostoliska trosbekännelsen, evangelikal bibelsyn och en vilja att formas som lärjungar.

Du blir en viktig del i vår församlings pastorsteam. Utifrån ditt särskilda ansvar för ungdomsverksamheten förväntas du bidra till hela församlingens utveckling. Läs mer om tjänsten på imkorebro.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.