Torpkonferensen 2018 får temat "Vidare"

Torp har i mer än 130 år varit en plats där Gud kallar människor vidare. Under årets Torpkonferens kommer temat "Vidare" genomsyra hela programmet.

Förra året var konferensens tema "Den första kärleken". Många människor fick uppleva Guds kärlek och att Gud kallade dem tillbaka till en trygg, grundande kärlek. Den kärleken är utgångspunkten även när Gud kallar oss vidare:
– Det känns fantastiskt att fokusera årets Torpkonferens på att Gud är levande och vill leda oss vidare, säger Christer Aadland som är projektledare för årets Torpkonferens.

Torpkonferensens fullständiga program blir klart i början på maj. Fram till dess kommer en del medverkande och nyheter presenteras.
– För att så många som möjligt ska få del av vad som händer med Torpkonferensen försöker vi uppdatera Torpkonferensens Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Men vi vill också påminna om att vara med och be för Torpkonferensen. Vi kan presentera programpunkter och ordna god mat, men det är Gud som gör skillnad, säger Christer Aadland.

Länk: Torpkonferensens nya webbplats

Tematext

Det som inte rör sig, lever inte. Det står stilla.
Men Jesus efterföljare har fått en riktning i livet, ett mål.
Han leder oss alltid vidare.
Att sträcka oss, röra oss, böja oss.
Längre. Bredare. Djupare. Högre.
Tillsammans går vi frimodigt vidare.
Alltid vidare.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag är projektledare för Torpkonferensen!

Christer Aadland
Projektledare 50 % med fokus på Torp, projektledare 50 % insamling & kommunikation
019 - 16 76 00 (växel)

christer.aadland@efk.se