Upptäck vad vi i EFK gjorde tillsammans under 2020!

Hur många lät egentligen döpa sig i EFK förra året, hur blev lovsångsfestivalen ÄRA och vad för historisk händelse kan Akademi för Ledarskap och Teologi berätta om? Var såg vi Guds rike bryta fram genom väckelse, dop och nya församlingar – mitt i lockdown och kris? Hur många miljoner kronor offrades till vårt gemensamma arbete och vad används de till?

Detta och mycket mer kan du upptäcka i presentationen av verksamhetsåret 2020.

I år skickar vi inte ut någon tryckt årsbok, utan istället kan du ta del av allt redaktionellt innehåll i en lättläst och överskådlig presentation på EFKs webb. På webben hittar du såklart också EFKs årsredovisning i sin helhet, precis som vanligt fast digitalt.

- På webbsidan kan du enkelt skrolla dig genom allt det som vi i EFK fick vara med och göra tillsammans under 2020. Du hittar statistik, glimtar och tacksägelseämnen från hela EFKs verksamhet - församlingarna i Sverige, missionen utomlands och de olika utbildningsmöjligheterna - under året som gått, berättar Marcus Wallin, som jobbar med kommunikation i EFK.

Presentationen av verksamhetsåret 2020 samt årsredovisningen är kopplade till handlingarna för EFKs representantskapsmöte 2021 som sker digitalt 11 maj. Läs handlingarna och anmäl dig till representantskapsmötet här: efk.se/rep2021 Öppnas i nytt fönster.