Specialnummer av tidningen Direkt 2020

Undrar du vad som händer i Sverige och i världen där EFK finns och verkar? En gång per år kommer tidningen Direkt i ett extra tjockt specialnummer som massor av berättelser om just det.

I mitten av mars 2020 landar ca 12 000 tidningar i församlingsmedlemmars och församlingars brevinkast och brevlådor. Till magasinet följer en bilaga som presenterar EFKs utsända missionärer i år. Tidningen är gratis och får du den inte hem går det bra att beställa den genom att fylla i formuläret nedan så skickar vi den till dig.

I specialnumret får du som vanligt läsa massor av andra nyheter, berättelser och glimtar från vår internationella mission och rörelsen i Sverige. Bland mycket annat får du möta församlingsplanterare i Moçambique, nya ledarutvecklaren för unga Samuel Westergren, idésprutan Henrik Andersson i Betaniakyrkan i Skara som vill uppmuntra alla att grunda sitt engagemang i sitt eget intresse, Rut Peterson som verkade i EFKs mission i Indien och Nepal i nära 50 år och Lovisa som studerar på Götabro bibelskolor. Du får också läsa om två familjer som rest ut som missionärer till Brasilien - Familjen Ekström som reste år 1957 och Familjen Jenemark som åkte i januari i år.

Och så ger fyra olika personer i rörelsen sina utblickar inom aktuella områden:

  • RIchard Hultmar om att vara en missionell kyrka
  • Anna-Lena Thoursie om att leva med Jesus där man är
  • Daniel Råsberg om mission för den rörliga människan
  • Olivia Berg om unga & psykisk ohälsa.

Dessutom får du upptäcka mer om vad Gud gör i världen och hur vi i EFK vill svara på Guds kallelse och visa på Jesu kärlek i den här tiden.

Jag vill få Specialdirekt 2020 i min brevlåda!

Läs specialnumret av Direkt på webben!

Här hittar du en bläddringsbar version av Direkt. Av säkerhetsskäl är visst innehåll borttaget från webbversionen.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Hör gärna av dig till mig med tips och återkoppling på tidningen Direkt!

Kristina Sandin
Kommunikatör, redaktör för EFK Direkt & teamledare Kommunikation
019-16 76 17
070-355 74 96

Mejla mig!