Ung ledare 365

Ung ledare 365 är ett ledarträningsdygn för de som leder unga i församling. Dygnet arrangeras på olika platser i Sverige.

Till Ung ledare 365 kommer man tillsammans med hela ungdomsledarteamet för nätverka med andra ungdomsledare, ta emot praktisk ledarskapsundervisning som processas i teamen, lovsjunga och delta i happenings, lekar och fest. Allt med syftet att tillsammans växa i att forma lärjungar av nästa generation.

För vem?

För dig som anställd eller ideell ledare mot unga. Lägret är utformat så att man under dagarna bearbetar undervisningen i sina ungdomsledarteam, därför är det bra om så många i teamet som möjligt åker med. Lägsta ålder är 16.

Var?

Lägret görs på flera platser i landet. Exakt vilka platser kan variera mellan olika år.

När?

Mer specifik information finns i EFKs kalender.

Arrangörer: KSM Ung Länk till annan webbplats., KSSB Ung Länk till annan webbplats., Östgötamissionen Länk till annan webbplats., ledanorr.se Länk till annan webbplats. och EFK Ungs Bidragsspår Länk till annan webbplats. i samarbete med Bilda Länk till annan webbplats. och EFK.

Instagram: Mer info uppdateras regelbundet på respektive hemsida och på vårt gemensamma instagramkonto @ungledare365 Länk till annan webbplats..

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

jag arbetar med ungdomsledarstöd och vill hjälpa er!

Julia Wellstam
Ledarutvecklare Sverigeprogrammet med fokus ungdomsledarstöd samt ung event 50 %

070-587 19 54

Mejla mig!