Möt styrelsen - Irma: ”Jag längtar efter att Gud ska lägga ner ännu större kärlek till de fattiga och utsatta i våra hjärtan”

Evangeliska Frikyrkans styrelse består av tretton personer som är geografiskt utspridda i Sverige men med samma längtan; att få fortsätta leda vår rörelse på bästa sätt. Nuvarande styrelse kommer sitta till minst 2022. Men vilka är det egentligen som sitter i vår styrelse? Här får vi lära känna personerna lite bättre.

Namn: Irma Janzon
Ålder: 70+
Stad: Stora Mellösa
Församling: Stora Mellösa baptistförsamling
Sysselsättning: Pensionär

Irma har var pastor mellan 2008-2020 i Immanuelskyrkan och Fängelsekyrkan i Kumla. Hon har även hunnit vara regionledare för Region Afrika, varit Internationella samordnare och missionär inom EFK i Centralafrikanska Republiken. Hon brinner för utvecklingen av vår rörelses internationella arbete för mission.

- Jag längtar efter att Gud ska lägga ner ännu större kärlek till de fattiga och utsatta i våra hjärtan så att hans kärlek ska bli synlig och därmed ett vittnesbörd. Om fem år hoppas jag att EFK ska vara välkänt för ett betydande diakonalt engangemang och fyrbråk i Sverige för internationell mission, samt ett dubblerat antal barn och unga i EFK. Jag vill skicka med ett Bibelord från Lukas 1:37 ”Ingenting är omöjligt för Gud!”

Dold talang: Nja, möjligen att jag odlar i mitt växthus och kan äta hemodlade tomater till vintern.