EFKbön vecka 25, 14-20 juni

Midsommarkonferenser

Torpbilden_2015

Nu är det dags för Midsommarkonferenser! De arrangeras från norr till söder. För EFKs del handlar det om konferenserna på Arnemarksgården Länk till annan webbplats., Dalagården Länk till annan webbplats., Torp, Hjälmargården Länk till annan webbplats. och Ralingsås Länk till annan webbplats.. Utöver dessa större samlingar finns en hel del lokala arrangemang. Det är konferenser som för många är livsavgörande. Under veckan berörs flera tusen människor. Den viktigaste förberedelsen för alla sommarens konferenser sker genom bön. Genom förbönen vill vi bana väg för det som Gud vill gör i vårt land. Därför vill vi be dig att vara med i bönen och att uppmuntra andra att också vara med i bön inför och under konferenserna.

Be och tacka för:

  • Be för alla konferensförberedelser.
  • Tacka Gud för alla frivilliga som varje år satsar sin tid för att jobba både före, under och efter konferensen.
  • Be för alla medverkande att de med frimodighet delar de budskap de får. Be också om profetisk skärpa.
  • Be för alla barn- och tonårsledare i deras förberedelse för barn- och tonårssamlingar.
  • Be om bra konferensväder som underlättar möten och gemenskap.
  • Be att vi får uppleva Guds kraft till både frälsning, upprättelse och helande. Att människor får göra Gudsmöten och på nytt överlåter sig till lärjungaskap.

Tack!

Maritha Vilhelmsson 046 (442x500)

Det här är den sista bönebloggen jag skriver som bönekoordinator i EFK. Under tre år har vi haft ett böneprojekt i vår rörelse och jag fick förmånen att leda arbetet. Det har verkligen varit en förmån att få möta er alla i de olika församlingarna som jag har besökt, församlingsledare och förebedjare över hela vårt land. Tack för goda samtal, förböner, uppmuntrande ord och berättelser och för att ni så förtroendefullt har delat uppdraget under de här åren! Ronald Dunn skriver ”Förbön är ingen framställning. Förbön är en inställning. Det är inget vi gör – det är något vi är. Det är ingen övning vi ägnar oss åt vid en viss tid på dagen – det är det liv som vi lever.” Låt oss leva livet så! Hebr 10:36. /Maritha Vilhelmsson

Tack Maritha!

Nu vill vi säga ett stort tack till Maritha Vilhelmsson som i och med detta skriver sitt sista inlägg till EFKs böneblogg. Många har visat sin stora uppskattning för bönebloggen och vi är övertygande att den har haft stor betydelse i vårt gemensamma bönearbete.

Maritha kommer den sista juli även avsluta sin anställning som bönekoordinator inom Evangeliska Frikyrkan. Vi vill säga ett stort tack till Maritha för det uppoffrande arbete som hon har gjort under dessa år. Många församlingsbesök har inneburit många och långa resor, men också ett stort betjänande av församlingar och enskilda människor. Nu går Maritha vidare till församlingstjänst igen. Från EFKs missionsledning önskar vi rik välsignelse i den nya tjänsten. /Daniel Norburg, missionsdirektor i Evangeliska Frikyrkan

I och med detta gör nu EFKs böneblogg ett sommaruppehåll och återkommer i början av hösten!

Länkar

PDF-fil av Vecka 25 Länk till annan webbplats.

EFKs hemsida