EFKbön vecka 39, 26 september - 2 oktober

Att göra lärjungar

2016-following-fishing_sociala-medier

I EFKs uppdragsbeskrivning lyfter vi fram att vi vill se en rörelse av missionella församlingar. För att få se det behöver vi i mycket större utsträckning dela evangeliet och göra lärjungar på gräsrotsnivå i Sverige. Det är en förutsättning för att vi ska få se en rörelse av missionella församlingar som vi längtar efter. Vi behöver jobba med detta på olika sätt framöver men ett sätt är att vi under minst 18 månader framöver kommer att ha olika träningstillfällen i detta handledda av Steve och Michelle Addison (www.movements.net Länk till annan webbplats.).

Träningshelgerna med Steve och Michelle kallas Following & fishing, och det första träningstillfället hålls fredag och lördag den 23-24 september i New Life Stockholm. Det andra tillfället är helgen efter, den 31 sep-1 okt i Ryttargårdskyrkan Linköping. Se mer info om träningen på www.efk.se/addison Länk till annan webbplats..

/Cahtrine Nygren, programledare för Sverigeprogrammet – med inriktning församlingsgrundande.

Be för:

  • Träningshelgerna i Stockholm och Linköping, att människorna som kommer ska få goda redskap att dela evangeliet och mod att verkligen göra det efter träningen.
  • Att några personer som inte gjort det så tydligt tidigare, ska våga börja dela evangeliet i sin vardag redan den här veckan.
  • Att vi ska få se en rörelse av människor som kommer till tro och lärjungar som tränas i våra församlingar.