EFKbön vecka 12, 20-26 mars 2017

alt

Götabro Kursgård med ett gäng ungdomar

Götabro - en plats för lärjungaträning

Till Götabro kommer varje år människor, allt från veckoslut till bibelskola ett helt år, för att avsätta tid till att lyssna in Gud, fördjupas, formas och ställa in kompassen.

Just nu pågår Lärjungaskolan och Bibelterminen fram till sommaren. I april har vi en Påskretreat, i juli pågår Tonårsbibelskolan ett par veckor, i augusti drar 26 Dagar och Lärjungaskolan igång och i oktober har vi kursen "En vecka inför Gud" (EVIG).

alt

Bibelskoleelever på Götabro

Vår dröm är att lokala församlingar ska tänka in bibelskolorna på Götabro som sitt eget verktyg för att träna lärjungar. Vi vill att alla kurser, långa som korta, ska kännetecknas av god teologisk reflektion, varm karismatik och att ord och handling ska få gå hand i hand.

Gud vill visa sin kärlek, utrusta, forma och sända människor, och på Götabro vill vi vara med och skapa så bra förutsättningar vi kan för att detta ska ske.

/ Krister Petersson, föreståndare på Götabro

Be och tacka för:

  • Tacka för alla de som nu går på någon av bibelskolekurserna och be att Gud ska fortsätta sitt goda arbete med dem.
  • Be att det blir fullt med deltagare på bibelskolekurserna under året. Vi tror att Gud vill göra så fantastiskt mycket gott i många människor framöver.
  • Be att vi som jobbar på Götabro ska få vara lyhörda för vad den helige Ande vill göra, så vi kommer rätt i både stort och smått.