EFKbön vecka 33, 14-20 augusti 2017

alt

Älvsbyn

Sommar, sommar, sommarläger!

Arnemark Ung vill vara ett läger där tonåringar får möta Gud och lära känna honom, för första gången eller djupare. En plats för frälsning och undervisning av unga. Där vi lär oss mer utifrån Bibeln, sjunger och ber och när vi inte gör det hittar vi på roliga aktiviteter, äter gott, umgås, badar och njuter av det goda i livet som Gud ger.

Arnemark Ung är ett läger för tonåringar som ska börja högstadiet upp till de som ska börja sista året på gymnasiet. Vi som tillsammans engagerar oss är framför allt från EFK och Pings församlingar i Norrbotten och vi gör vårt bästa för att lägret ska bli så bra som möjligt med Gud hjälp. På lägret kommer vi att vara cirka 60 personer. Ett litet läger men förhoppningsvis av stor betydelse. Anledningen till att vi är ett så litet läger kan sammanfattas bra av Jesu ord till lärjungarna i Matt 9:37-38: "Och han sade till sina lärjungar: "Skörden är stor, men arbetarna är få. Be därför skördens Herre att han sänder ut arbetare till sin skörd."

Under lägre kommer vi att fokusera på undervisning om identitet, trygghet och rötter. Vår identitet som skapad till Guds avbild, vår identitet i Kristus och vår identitet i församlingen. Och förkunna genom liv och ord det glada budskapet vi fått genom Jesu död på korset.

/Tomas Dahnson Ungdomspastor Älvsbyn

Be för

  • Be att skördens Herre sänder arbetare till Norrbotten och till vårt läger.
  • Be att tonåringar som inte känner Jesus skall bli frälsta
  • Be att undervisningen skall fördjupa kunskapen om Gud
  • Be att mötena skall fördjupa erfarenheten av Gud
  • Be att aktiviteterna, maten, gemenskapen, samtalen skall bli goda
  • Be att Gud beskyddar läger, deltagare och ledare
  • Be att Gud vägleder oss in i framtiden