EFK bön vecka 27, 1-7 juli 2019

alt

Jesus, lärjungaträning, tonåringar och gemenskap

Detta är några av de ord som präglar Tonårsbibelskolan (TB). Det finns tre TB som EFK står bakom och en av dessa finns på Flahults ungdomsgård. Den här veckan får ni följa med in i gemenskapen, myggen och tillbedjan i Smålands djupa skogar!

”Tiden för personlig andakt borde vara längre” och ”kvällssamlingarna är höjdpunkten på dagen” är återkommande kommentarer från 15-åringar som är på Flahults tonårsbibelskola. Varje år märker vi ledare hur dessa unga människor har längtan och behov av stillhet och egen tid med Gud, dela gemenskap med varandra men också med ledare och vara i tillbedjan och inför Ordet. Och varje år ser vi hur de växer, stretchas, låter sig älskas och lär sig älska.

alt

För mig personligen var TB viktigt de tre somrar jag gick där som tonåring, men också de nio år jag varit med som ledare och lägerchef. Det är en växtplats i identitet, kärlek och lärjungaskap både för tonåringar och ledare.

Söndag 30 juni välkomnas 70 deltagare till två sprängfyllda veckor, av ett ledar- och köksteam på 20 personer. Vår längtan är att det får vara ett rum för ungdomarna att i hjärta, hjärna och händer erfara Guds kärlek, vandra tillsammans med Jesus och upptäcka mer av Guds rike.

/Beatrice Andersson, Tonårsbibelskolan Flahult

Tacka Gud för:

  • det ledargäng som i år kommer göra ett fantastiskt jobb på lägret!

Be med oss för:

  • att tonåringarna ska få rotas djupt och äkta i sin relation med Gud.
  • gemenskapen som är otroligt viktigt och som på många sätt speglar Guds kärlek.
  • frimodighet och profetisk skärpa bland ledargruppen.