EFK bön vecka 3, 13-19 januari 2020

Nytt år! Ny tid?

Kanske ser vi nyåret som en chans att skaffa nya, goda vanor och vi tar steg som ska ta oss längre och vidare.

Hos oss är det isåfall nyår ofta. På Götabro Bibelskolor får vi år efter år höra berättelser om hur deltagarens tid på bibelskola - oavsett om det är en vecka, månad, termin eller ett helt läsår - får vara en tid där man hittar goda vanor för att leva livet med Jesus. En period på bibelskola får vara en tid av att utrustas, uppmuntras och utmanas för att på olika sätt gå längre och vidare i det Gud kallar till.

Det händer helt enkelt mycket gott på Götabro, vi tackar Gud för allt Han gör!

Under trettondagshelgen anordnade vi en retreat för drygt 20 personer. Nu i dagarna drar Bibelterminen igång, med 15 förväntansfulla deltagare som längtar efter mer! Dessutom åker snart årets klass av Lärjungaskolan, 49 deltagare som har varit på Götabro sedan augusti, ut till sina praktikplatser. De ska under tre månader få möta flertalet församlingar och missionsbaser mellan Göteborg och Zambia.

Så, mitt i sanningen om att Gud är densamme igår, idag och i all evighet så ser vi fram emot ett nytt år med nya erfarenheter, nya möten och nya upplevelser. Kanske vill du komma till Götabro i år? Välkommen att kontakta oss eller besök vår hemsida. Länk till annan webbplats.

/Julia Martinsson, kommunikatör Örebro Folkhögskola/Götabro bibelskolor

Tacka Gud för:

  • att klasserna för våren är fulla av deltagare.
  • allt det Gud gör på både bibelskolan, kortare kurser och konferenser på Götabro.

Be för:

  • praktikperioden för Lärjungaskolans deltagare med alla tankar och känslor kring det.
  • hälsa och välmående för såväl personal som deltagare.