Hösten 2022

Även om vädret utanför ännu känns mer som sommar än höst, så står vi inför en höst full av aktiviteter, viktiga val och vardagens rutiner. Låt oss be för allt som ligger framför!

Denna vecka tänker vi särskilt på den uppstart efter semester och sommarlov, som för vissa redan har satt igång även om sommaren verkar hänga kvar en stund till. Det finns såklart mycket vi kan be för under denna vecka, så vi tänker att vi ber för olika områden under olika dagar. Var gärna med och be med oss!

Måndag - be för höststarten. För elever och studenter som är tillbaka i eller börjar skolan, be för en god start och be särskilt för de som kommer till skolan med klump i magen. Be för de som kommer tillbaka efter ledighet. Be för de som inte har något jobb att komma tillbaka till nu i höst.

Tisdag - be för våra pastorer och ledare!
Vi vädjar till er, bröder, att sätta värde på dem som har det tyngsta arbetet bland er, som står i spetsen för församlingen och vägleder er. Visa dem den största kärlek och uppskattning för allt vad de uträttar. Håll fred med varandra (1 Thess 5:12-13). Be om Guds beskydd över dem och deras familjer, över deras tjänst och relationer i församlingarna.

Onsdag - be för våra partners och projekt runt om i världen! Vi vill förmedla hela evangeliet till hela människan i hela världen!

Torsdag - be för alla församlingar i din stad/ort!

Fredag - be för Sverige! Det är tre veckor fram till valet. Be för det politiska klimatet och om Guds rättfärdighet!