Hopp för unga

I en workshop under helgen Måla drömmen ung: Verkstad satt vi några ungdomsledare runt ett bord och samtalade om vad som skulle hända om alla tonåringar i våra grupper skulle börja läsa Bibeln några minuter varje dag?

Vi var överens om att det skulle förvandla deras självbild, gudsbild och världsbild. Inte så att läsningen i sig förvandlar – men den Gud som talar genom texterna och drar oss till sig.

Efter eventet ”Det finns hopp” i Eskilstuna förra helgen sade Carl-Gustav Severin: ”Jag tror det här är ett tecken på vad Gud vill göra i det här landet. Jag såg fullt av tonåringar som kom fram för att ta emot Jesus Kristus som sin frälsare… jag har aldrig sett något liknande i mitt liv i Sverige”. Den här generationen törstar efter sanning, frid och kärlek. När skjutningarna slår i höjden är det just här vi behöver börja om vi vill se en förändring i vårt land – på knä i bön för att ungdomar överallt ska få möta Jesus. Herre sänd oss!

/ Oliver Sewón,
ungdomsledare Korskyrkan Stockholm och ALT-student

Tacka för:

  • Alla unga människor som är öppna för evangelium, och längtar efter Gud.
  • Måla drömmen ung och alla visionära och andefyllda unga ledare i rörelsen.
  • Eventet ”Det finns hopp” i Eskilstuna och de ungdomar som tog emot Jesus som frälsare.

Be för:

  • Guds ingripande i de unga människors liv som är inne i kriminalitet.
  • Att Gud fortsätter resa upp framtidens ledare.
  • Modiga, nya sätt att predika evangelium på.

Vecka 6 - februari 2023
Tack för att du är med och ber!

Den här veckan får du följa med Oliver på @evangeliskafrikyrkan på instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Häng med!