Bön inför Torp!

Bön finns i alla former på Torp, långt mer än bara inom konferensens arbete. Min förhoppning är att vi får mötas önska varandra välsignelse, be och dela livet. På konferensen finns det möjlighet till personlig förbön, men det finns så mycket mer, bibeln talar om att vi ska be ständigt! Då får vi vara kreativa i former och lära oss av varandra hur vi lever ständigt uppkopplade till himlen.

Jag heter Emma Axklo och arbetar volontärt sedan 2016 med att koordinera olika områden av bön på Torp, vilket visar sig vara fler än jag trodde när jag börjar räkna. Min primära uppgift är att se till att alla kan göra sina respektive jobb. Ihop med min man Håkan försöker vi lösa det praktiska som olika team kan behöva under veckan, men viktigast är att jag får be för de som ber och försöka vårda de som arbetar praktiskt.

Bön kommer i flera former under Torpkonferensen. Det finns själavårdande samtal och bön i en mer enskild miljö, om man vill hinna prata mer än vad som hinns på förbönsplatsen. Det finns en bönepark med information från våra olika länder så vi kan be för världen. Vi har 5 team som ber strategiskt för konferensen, där ett är på plats medan övriga är våra partners från Brasilien, Japan, Centralafrikanska republiken och Algeriet. I ladan finns en urna att lämna böneämnen i, de beds för av ett team dagligen. Pilgrimsleden inbjuder till en ca 2km promenad med bön. Det finns många seminarier kring bön, både i barntältet och bönehuset (mer info i programmet). Varför inte starta dagen med nattvard och stillsam bön, eller oavsett om du är på plats eller runt om i landet skriva upp dig på 24/7 bönen för att delta i att bära konferensen i bön.

Det finns ett sådant sug på Torpkonferensen att umgås med Gud och jag älskar det! Bön är gemenskap, så låt oss mötas kring kaffestunden, vid maten, dela livet och be bön för varandra vid de mötena. Låt oss leva med ambitionen att be ständigt under Torp 2023!

Vill du vara med och be?

Det trillar redan in sporadiska anmälningar till att vara med som förebedjare vilket glädjer mig, men fortsätt uppmuntra bedjare från era församlingar att vara med och betjäna någon kväll. När vi tjänar tillsammans står ingen ensam i arbetet och drar. Det betyder så mycket att tillsammans bära varandra, och erfarenheten säger oss att det ger mer än det tar att vara med och be.

Vill du vara med som förebedjare? Anmäl dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du ta ett bönpass på24/7-bönen för konferensen? Anmäl dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

TACK för att ni finns och jag ser fram emot en välsignad vecka på Torp tillsammans!

/Emma Axklo,
Bönekoordinator, Torpkonferensen

Be för

  • Alla ansvariga som förbereder sig i varje område.
  • Att Gud ska väcka ett sug efter mer bön i oss.
  • En vecka inför Guds ansikte på alla områden av konferensen.
  • Torps projektledare som håller i alla trådar, Christer och Erika.
  • Att ingen ska känna sig ensamma.

Tacka för

  • Partners som är villiga att be för oss.
  • Alla volontärer som ger av sin tid under Torp för att skapa konferensen.
  • Möjligheten att möta syskon.
  • Glädjen i gemenskapen.

Vecka 24 - maj 2023
Tack för att du är med och ber!

Evangeliska Frikyrkans Instagram Länk till annan webbplats. kommer Emma Axklo, bönekoordinator på Torpkonferensen, dela med sig av hur vi kan vara med och be under Torpveckan. Följ med!