Be för rörelsens medarbetare

Om ett par veckor, 14-16 november, samlas rörelsens medarbetare till konferens. En konferens som handlar om att komma samman som ledare i vår rörelse, och att få tid till nätverkande, att få uppmuntras, utrustas och inspireras.

Medarbetarkonferensen brukar vara en uppskattad hållpunkt för de som tjänar i EFKs församlingar. I år är temat "Glädjebud som förvandlar" utifrån Lukas 4:18-19. "Vår bön är att Medarbetarkonferensen ska få bidra till ett förnyat hopp, mod och frimodighet bland ledarna i vår rörelse", säger Erika Åsberg som projektleder eventet.

Det är en tuff tid att vara församlingsledare i. Kriserna, både när och fjärran, avlöser varandra och det är lätt att tappa modet. Det är mycket som är tungt som händer i världen just nu, och vi vill uppmuntra och utmana ledare att hålla i och hålla ut. Att ta rygg på andra, stå sida vid sida, be och tillsammans komma inför Gud. Förhoppningen med Medarbetarkonferensen är att det ska få bli en boost för medarbetarna och för rörelsen i stort, att hålla blicken fäst på Jesus, och att de lämnar konferensen lite mer rustade, uppmuntrade och hoppfulla.

Tacka för

  • Rörelsens pastorer och ledare

Be för

  • Att det ska få bli dagar som får skapa enhet, ge kraft och hopp för alla som kommer
  • Att ingen ska bli sjuk och därmed behöva utebli
  • Att allt det praktiska ska rulla på väl inför och under konferensen

Vecka 43 - oktober 2023
Tack för att du är med och ber!