Tid: tisdag 11 maj 2021 kl. 17.00-21.00
Plats: Digitalt
Pris: 150 kr/vuxen & 100 kr/student

EFKs representantskapsmöte 2021

Välkommen till Representantskapsmöte 2021, en viktig mötesplats som sker digitalt med hjälp av två tekniska verktyg – Zoom och GoPlenum.

I denna speciella tid vill vi påminna varandra om att i Tro och Tålamod fortsätta vandringen med Gud tillsammans. Orden från Hebr 6:12 har vi återkommit till vid flera tillfällen och det vill vi även göra vid denna mötesplats. På grund av pandemin kommer vi också denna gång mötas digitalt vilket vi har goda erfarenheterav från den senaste kongressen.

Förutom en genomgång av ekonomin och verksamheten under föregående år kommer vi få en rapport om måldokumentet EFK2020. På flera sätt har vi under detta pandemi-år fått se hur Gud för oss närmare varandra. Styrkan i att stå bredvid och intill varandra blir tydligt i tider som den här. Välkommen att vara med!

Ingemar Forss
Missionsdirektor

Linalie Newman
Missionsdirektor

Richard Hultmar
Ordförande EFKs styreslse

Foto: Fredrik Lindé & Michael Korsgren.

Utse ombud

Varje församling som samarbetar i EFK har rätt att utse tre ombud. Ett av de mål som EFKs styrelse angett för Representantskapsmötet är att Ombuden utgörs i hög utsträckning av församlingsledare och aktiva medlemmar i församlingarna och visar på stor bredd vad gäller gender, ålder och kulturell bakgrund. Uppmuntra därför många människor med olika erfarenheter och bakgrunder att delta så att Guds rikes mångfald får gestalas när vi möts!

Vi möts digitalt

Representantskapsmötet kommer genomföras digitalt. Likt kongressen kommer ett presidium finnas i Örebro. Du som deltagare behöver vara uppkopplad och på en plats i din närmiljö med hänsyn till hur många man får samlas enligt Folkhälsomyndighetens och regeringens rekomendationer.

Den digitala kongressen kommer att ske via två tekniska hjälpmedel; Zoom samt GoPlenum.

Praktisk information, länkar och annat som du behöver får du som anmäler dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag är projektledare för Repmötet!

Mejla mig!