Tid: fredag 14 oktober 2022 kl. 9.30-16.00
Plats: Kungsportskyrkan, Husvarna
Pris: 200 kr

Förkunnarkonferens i Kungsportskyrkan, Huskvarna

14 oktober arrangeras förkunnarkonferensen "Predika ordet" i Kungsportskyrkan, Huskvarna. "Vi vill med denna konferens utrusta de som står i en förkunnade tjänst i en församling. Varje vecka predikas Guds ord i hundratals kyrkor i vårt land. Som pastor, präst eller ledare i Guds församling är förkunnelsen ett av de viktigaste redskapen vi har i att få se Gud förvandla människors liv och bygga församling."

"De som deltar i konferensen får med sig konkreta redskap och råd för hur de ska kunna bygga församling genom sin förkunnelse. Vi vill att deltagarna upptäcker den enorma kraft som finns i Guds ord då det förmedlas till människor på ett relevant och tillämpbart sätt.

Med hjälp av undervisning, praktiska konkreta exempel, seminarier och berättelser vill vi inspirera och utmana till att ge förkunnelsen den tid som krävs för att den ska kunna utvecklas och bli mer effektfull. Vi vill att förkunnelsen inte bara ska förändra liv utan också bygga Guds församling. Ta vara på möjligheten att komma tillsammans som förkunnarteam där ni får konkreta redskap i ert viktiga uppdrag."

Medverkande

Hans Jansson, Niclas Ljung, David Axelsson, Åsa Björk, Jonas Helgesson, Kim Brynte
OBS! Konferensen är ändrad till endast fredagen den 14/10. Det blir ett litet mindre och närmare format.

Program

Programmet för helgen hittar du på Kungsportskyrkans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. OBS! Anmälan är stängd.