Tid: 11-23 juni 2023
Plats: Mongoliet
Pris: 9000 kr + flyg ca 13 000 kr

Ung vuxen? Res med EFK till Mongoliet!

Varmt välkommen med till Mongoliet sommaren 2023! Evangeliska Frikyrkan anordnar en resa för unga vuxna för att ge möjligheten att se en glimt av vårt internationella missionsarbete och ge ett större perspektiv på det som Gud gör runt om i världen.

Under resan kommer vi att besöka en ung spännande församlingsrörelse för att lära och inspireras. Besöken rör allt från hur man når sekulära mongoler, till hur man jobbar mot landets klimatproblem när det gäller torka och ökenstormar. Vi kommer också att delta i några aktiviteter, så som engelska caféer och annat där det finns möjlighet att ge praktisk hjälp samt möta ungdomar i kyrkan. En viktig del av resan blir också bibelundervisning och att tillsammans som grupp söka Guds ansikte varje morgon.

Vill du följa med? Du passar bra för resan om du:

  • är ung vuxen (och har gått ut gymnasiet vid resans avfärd)
  • längtar efter att få upptäcka mer av Gud och hans mission
  • är förankrad i en församling
  • har möjlighet och tid att samla ihop pengar till resan

Topp-tips:

  • Vänta inte med att ansöka om att följa med på resan. Vi fyller platserna allt eftersom.
  • Vi tror att din lokala församling gärna stöttar dig att åka med på missionsresan. Fråga ditt missionsråd i församlingen! Vi söker också diverse grupp-stipendier till resan som kan sänka kostnaden något.
  • Resan innebär ett visst antal förträffar digitalt för att förbereda oss inför kulturmöten och annat. Du kommer därför få lära känna gruppen något innan du åker, men du behöver också komma ihåg att detta kan ta någon timme i veckan under april/maj.

Är du osäker på om resan är för dig? Hör av dig till Jenny Jonsson längst ner på sidan.

OBS! Datumet för avresa och hemkomst kan komma att ändras någon dag framåt eller bakåt.

Innan du fyller i intresseanmälan behöver du kolla upp en referensperson - en pastor eller ungdomsledare i din församling (alternativt någon i församlingsledningen eller någon som jobbar på Evangeliska Frikyrkans Sverigekontor) som känner dig och som vi kan höra av oss till för att fråga om dig.

QR-kod för intresseanmälan till Mongolietresa 2023Förstora bilden

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag svarar på dina frågor om resan!

Jenny Jonsson
Projektsamordnare StepOut 25 % & ledarutvecklare med fokus på unga vuxna 25 %

070-101 09 87

Mejla mig!