Tid: 5-6 maj 2023
Plats: Korskyrkan Uppsala
Pris: 250 kr (vilket täcker måltider och enkel frukost)

TA PLATS

Välkommen med på TA PLATS. En plats för dig som längtar efter att unga vuxna ska ta sin plats i församlingen, göra större plats för Jesus i sina hjärtan och tillsammans ta plats på universiteten för att nå en generation som behöver Gud. Helt enkelt en plats för dig som längtar efter att fler unga vuxna ska svara på kallet att leva i efterföljelse till Jesus Kristus.

Du kanske är ledare för en unga vuxna-hemgrupp, något större sammanhang i din församling eller så längtar du helt enkelt efter att fler i din ålder skulle vara med i församlingsgemenskapen. Då är det här platsen för dig. En plats att inspireras att ta nya tag, hitta sätt att omforma hur man når målgruppen och ta nya steg ut på missionsfältet och universiteten där många unga vuxna befinner sig idag.

Praktiska detaljer

Plats: Korskyrkan Uppsala, Väktargatan 2D, Uppsala

Tid: Fredag 5 maj–lördag 6 maj. Vi startar med middag kl 18 på fredagen, följt av kvällsgudstjänst kl 19:30. Dygnet avslutas kl 17.30 på lördagen.

Pris: 250 kr, vilket täcker måltider och enkel frukost.

Sovplats: Finns möjlighet att sova på kyrkgolv (några madrasser finns och vi löser enkel frukost, möjlighet finns även att sova till och med söndagen och vara med på gudstjänsten kl 11). Det finns även hotell i närheten, vilket man i så fall bokar själv.

Anmäl dig här! Länk till annan webbplats.
Anmälan stänger 3 maj.

Varmt välkommen med!

Schema

Fredag 5 maj

18.00 Middag och in-checkning

19.00 Låt Anden ta större plats (Mikael Hallenius) & lovsång

20.30 Kvällsfika & frågestund med Mikael

Lördag 6 maj

08.00 Frukost (för de som sover i kyrkan)

09.00 Morgonbön

09.30 Workshop del 1: Vår generation – Om vad som kännetecknar generation Z och Millennials, vad det betyder för oss som kyrka och hur vi jobbar med unga vuxna idag. (Jenny Jonsson)

10.15 Fika

10.30 Workshop del 2: Ditt sammanhang och dess utmaningar. En plats att diskutera och bolla idéer i två grupper.

11.15 Öppet samtal i helgrupp. En plats att lyfta goda exempel från din församling, brottas med utmaningar och dela vittnesbörd. Drömma framåt.

12.00 Lunch och tid för rörelse

13.15 Workshop: Ta plats på universiteten. Jesper Kronhamn studentpastor på Umeå universitet delar sina erfarenheter. Vi testar på två verktyg från Agape Sverige som lär oss hur man kan nå ut på universiteten.

14.45 Fika

15.30 Avslutande bön för varandra och sändningsord

16:30 Hemresa

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Hör av dig till mig om du har några frågor!

Jenny Jonsson
Projektsamordnare StepOut 25 % & ledarutvecklare med fokus på unga vuxna 25 %

070-101 09 87

Mejla mig!