EFK presenterar fem resor med bra utsikt över Guds rike från ditt fönster

I höst genomförs fem resor med mycket spännande och varierande innehåll; från Himalayas berg och Zagrebs förorter till Libanons flyktingläger och Medelhavet stränder. Följ med på en resa och ge Gud chansen att bli större i ditt liv och Guds rike ännu mer angeläget!

5-20 oktober till Indien och Nepal: Upplev explosiva väckelser och Himalayas skönhet

Det här är resan som inte går att placera i ett fack. Som tar andan ur dig med sin skönhet och som får ditt hjärta att brista genom de människor vi får möta. Upplev natur, kultur och missionsarbete i praktiken. Detta blir en resa du bär med dig resten av livet.

Läs mer och anmäl dig till resan till Indien och Nepal!öppnas i nytt fönster

10-18 oktober till Cypern: Upptäck unikt TV-arbete på Cypern som når miljontals i Mellanöstern

Här får du komma bakom kulisserna i en av den moderna missionens häftigaste TV-studios. Möt människorna som dag och natt når miljontals människor på språken arabiska, persiska och turkiska med fyra tv-kanaler. Visste du att härifrån förändras kvinnans roll i arabvärlden genom tv:n i vardagsrummet? Visste du att genom den persiska kanalen sker en väckelse i Iran?

Resan arrangeras tillsammans med Contour Air och innehåller också utflykter till charmiga byar och möjlighet till strandliv. Läs mer och anmäl dig till Cypern-resan!öppnas i nytt fönster 

Höstlovet: Nu åker vi Frizon - inställt!

Tyvärr så måste resorna till Serbien och Spanien ställas in på grund av för få anmälda. Vi hoppas kunna arrangera resor nästa år istället - håll utkik efter det!

20-24 november till Libanon: Möt församlingar, flyktingar och den förföljda kyrkan i Libanon

Kriget i Syrien har förändrat allt för de lokala församlingarna vi har kontakt med i Libanon. Helt plötsligt är var fjärde invånare i landet en syrisk flykting. Vår partner i Libanon och de församlingar som de samarbetar med spelar en avgörande roll i den här situationen. Med stor kärlek, mycket mod och uppkavlade armar hjälper de flyktingar och berättar om Jesus. På vissa platser i Libanon är det kö för att få komma med i en bibelstudiegrupp. Och detta kan du få uppleva på en resa som ger dig mycket att ta hem till ditt liv och din församling!

Läs mer och anmäl dig på en spännande resa till Libanon!öppnas i nytt fönster