Nytt nummer av Direkt: Blicken fäst på Jesus

Nu har årets första nummer av EFKs tidning Direkt landat i brevlådorna. Temat är "Blicken fäst på Jesus" och i tidningen får vi läsa om lärjungaskap, att ha hoppet som riktmärke och att kämpa mot människohandel i Thailand.

I tidningen får vi möta Frida Marklund som undervisar i lärjungaskap på Götabro bibelskolor. Hon uppmuntrar oss att fästa blicken på Jesus istället för på oss själva. EFKs utsända medarbetare i Spanien, Ferro Mehmedovic, skriver om Emmausvandrarna och att det kanske är dags att vi ändrar fokus från kyrkobyggnader till att priotera att vandra med människor. Vi besöker Urban Light i Thailand, som vill stoppa exploateringen av unga pojkar och män - en allt större utsatt grupp som inte många organisationer jobbar med. Och Linn Tholén på Ge för livet-butiken i Norrköping där församlingen Juniakyrkan håller till skriver om vad som kan hända när vi agerar på hoppet.

I Direkt skildras EFKs verksamhet och det arbete som vi i rörelsen står i, till exempel vår gemensamma mission, våra församlingar, människor och händelser. Vårt gemensamma arbete är beroende av stöd i form av såväl förbön som gåvor. Vi ger därför tidningen Direkt till personer som stödjer EFKs gemensamma arbete. Det kan man göra genom spontana eller regelbundna gåvor, Barnhjälpen, Ge för livet eller kyrkoavgift. Tillhör du en församling som har missionsåtagande till EFK är du också med och stödjer arbetet genom de gåvor du ger till församlingen.

Här kan du läsa mer om hur EFK hanterar personuppgifter. Öppnas i nytt fönster.

Vill du ha tidningen Direkt hem i fortsättningen?