Annonsera en ledig tjänst

Som församling inom EFK, partner eller närstående organisation kan ni kostnadsfritt annonsera en ledig tjänst på EFKs hemsida. Fyll i formuläret nedan och skicka in!

För att undvika bus och skräp behöver en redaktör för EFKs webbplats godkänna annonsen innan den syns. Redaktören formaterar annonsen så att den ser bra ut, fixar med länkar och liknande. Detta sker ungefär en gång per vecka vilket innebär att det kan ta några dagar innan din annons syns på webbplatsen.

Innan du fyller i formuläret:

  • OBS! Använd tabb-tangenten eller musen för att flytta till nästa fält i formuläret. Trycker du på Enter på tangentbordet skickas formuläret iväg. I fältet "Innehåll" är det dock möjligt att göra blankrader i texten genom att trycka på Enter.
  • För att underlätta överblicken av annonsen är ett tips att skriva innehållet i ett separat dokument och sedan klistra in det i fältet "Innehåll". Du kan inte bifoga filer.
  • Glöm inte att i slutet av "Innehåll" inkludera kontaktuppgifter dit intresserade vänder sig med ansökan och eventuella frågor. Den e-postadressen kommer vi göra om till en hyperlänk för att undvika spam.

Sommartider 2024:
Begränsad service med annonser till Lediga tjänster

På grund av ledigheter under juli har vi begränsad möjlighet att godkänna inkomna annonser. Du kan givetvis skriva in din annons nedan, det tar bara lite längre tid att den blir godkänd och visas. Tack för förståelse!

Typ av tjänst (Obligatoriskt)

Ange procent, exempelvis 100%.

Som vi kan kontakta med frågor om tjänsten.