Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Vretstorps Frikyrkoförsamling
Tjänstegrad: 75%

Titel: Pastor
Område/ort: Vretstorp

Vretstorps Frikyrkoförsamling söker pastor ca 75%

Vår pastor Alexandra Östersjö har fått en annan tjänst och vi söker därför en ny medarbetare till vår församling under tiden som Alexandra jobbar kvar på en viss procent.

Vretstorps Frikyrkoförsamling består av knappt 60 medlemmar och är en helt ekumenisk församling som tillhör både EFK och Equmeniakyrkan. Vi bedriver vår verksamhet i Kristallkyrkan som ligger mitt i samhället.

Vretstorp är en växande gammal bruksort med cirka 1000 invånare som ligger i södra Närke omgiven av den vackra Viby-bygden och närhet till Tiveden och Vättern. Här finns förskola, skola, aktiv idrottsförening, ICA Supermarket och pizzeria mm. Goda kommunikationer via E20 och järnvägsknuten i Hallsberg.

Gudstjänsten och arbetet med barn/ungdomar/unga familjer är viktigt för oss och något vi önskar ska vara viktigt även för dig som söker tjänsten. Det finns ett bra kontaktnät med andra föreningar i bygden och vi har ett gott samarbete med Svenska Kyrkan och vår grannförsamling i Östansjö. Vi vill vara en öppen kyrka för alla mitt i byn. Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att utveckla församlingen tillsammans med oss. Tjänsten vill vi utforma tillsammans med dig som söker och det viktigaste för oss är vem du är och vad du brinner för.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer att behandla ansökningarna löpande så skicka din ansökan snarast. Läs gärna mer på www.kristallkyrkan.se Länk till annan webbplats..

Kontaktperson

Lena Gunnarsson, ordförande 070-7272086

Pastor och föreståndare Alexandra Östersjö 076-1817062

Skicka ansökan helst via e-post eller post till Kristallkyrkan, att:
Lena Gunnarsson, Parkgatan 1, 694 50 Vretstorp.

Välkommen!

www.hallsberg.se Länk till annan webbplats.

www.vibyforsamling.se Länk till annan webbplats.

www.backsjokyrkan.se Länk till annan webbplats.

www.vretstorpsbyalag.se Länk till annan webbplats.

www.laget.se/VretstorpsIF Länk till annan webbplats.

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.