Mat & fika

På Torpkonferensen finns det gott om alternativ där du kan köpa dig mat. Mejeriet, vår matsal, erbjuder frukost och lunch varje dag och på Mattorget finns flera olika alternativ. Stora delar av dagen finns även Café Sion & Café Stallbacken öppet där du förser dig med fika, läckra räkmackor (och andra goda mackor förstås) och enklare luncher som en sallad. Det finns även kiosk, glasscaféer och en snabbköpsbutik på området.

Restaurang Mejeriet (Matsalen)

Här serveras frukost och dagens lunch, tisdag till lördag. Frukost serveras även på söndagen.

I frukosten ingår: gröt, fil, yoghurt, kornflakes, kaffe/te, bröd och pålägg. Vi har även gluten-, laktos- och mjölkfria alternativ. Likaså sockerfritt bröd.

I dagens lunch ingår, hårt bröd & smör, dryck samt kaffe & kaka. Vid dagens lunch finns alltid ett vegetariskt alternativ. Likaså ett alternativ för barn.

Mejeriet Meny

Måndag

Pytt i panna med ägg och rödbetor
Vegetariskt: Vegetarisk pytt

Tisdag

Apelsindoftande linsgryta med crème fraiche-topping och ris/potatis
Barn: Pannkaka och sylt

Onsdag


Panerad fisk med remouladsås och kokt potatis
Vegetariskt: Vegetariska biffar med sås och potatis
Barn: Nuggets och pasta/potatis

Torsdag

Götabros vegetariska lasagne
Barn: Köttfärssås och spaghetti

Fredag

Midsommarbuffé
Vegetariskt och barnalternativ finns

Lördag


Kycklinggryta och ris
Vegetariskt: Vegetarisk gryta och ris
Barn: Pannkakor och sylt

Tider och priser

Frukost

60 kr | Barn: 30 kr
Tisdag - söndag


08:30-09:30

Lunch

95 kr | Barn: 55 kr
Måndag - torsdag

Fredag - söndag

| Midsommarbuffén 110 kr
12:00-13:00
12:00-13:30

Barn födda 2020 eller senare äter gratis i matsalen.
Som barn räknas de födda mellan 2013-2019

Specialkost i Mejeriet

Varje dag finns ett vegetariskt alternativ. Vi kan även tillhandahålla mjölk-, laktos- och glutenfritt alternativ om du anmäler det till köket senast 3 dagar innan via formuläret nedan. När vi planerar vår matsedel försöker vi använda råvaror som inte innehåller de vanligaste allergiframkallande ämnena. Vi steker i rapsolja och mjölkfritt margarin. Vi använder inte gluten i såserna.

Anmälan för specialkost Restaurang Mejeriet: (anmäl senast 3 dagar i förväg)
Mattorget

På Mattorget kan du köpa grillade hamburgare, nachos, korv eller köttbullar med mos m.m. Det finns även vegetariska och veganska alternativ. Här kan du köpa naturligt glutenfria och laktosfria produkter.

Öppettider

Måndag
Tisdag - lördag
Söndag

em-22:00
12:00-22:00
12:00-14:00

Café Sion & Café Stallbacken

På Torps caféer kan du köpa allt från kaffe och bulle till matiga baguetter och fina räkmackor. Sitt i våra mysiga lokaler eller ute i parken och njut av dagarna och kvällarna. Matkupongerna gäller här. En lite matigare sallad finns dagligen att köpa i portionsförpackning på Mejeriet och Café Stallbacken. Specialkost? Här kan du köpa naturligt glutenfria, laktosfria och sockerfria produkter.

Öppettider Café Sion

Nattöppet med konsertscen och mysig kvällsstämning

Måndag
Tisdag - lördag
Söndag

15:30-sent
10:00-sent
10:00-18:00

Öppettider Café Stallbacken

Måndag
Tisdag - lördag
Söndag

15:30-21:30
10:00-21:30
10:00-15:00

Snabbköpsbutik

I anslutning till Matsalen finns snabbköpsbutiken Klipphallen. Här finns allt som är oumbärligt för en campingvecka på Torp!

Öppettider

Måndag
Tisdag - lördag
Söndag

15:00-19:00
08:00-19:00
08:00-15:00

Kiosken

Kiosken har en stor plats i hjärtat hos många generationer av Torpbesökare och du hittar den vid lekparken. Här finns det mesta för den som behöver något gott. I Torpkiosken kan både stor som liten fortfarande peka och välja ut sina godsaker precis som förr och kioskens motto är:”Det ska vara gott att leva – och överskottet går till Missionen”!

Glasscafé

Prova gärna någon av alla våra goda glassmenyer eller några välsmakande glasskulor i en strut eller bägare. Glasscafé finns på två platser på Torp. Ett i EFK Världen-tältet vid Torp Arena. Köp och ta med dig eller stanna och lyssna till någon föreläsning på programmet. Den andra platsen invigde vi 2022, Brygghuset vid lekparken. Här kan man köpa mjukglass och kaffe!