Unga vuxna

Välkommen in för att smaka på finkaffe och god gemenskap i vårt tält bredvid mattorget. Vi har en alldeles egen barista som triggar smaklökarna och bjuder på kaffe utöver det vanliga. Är du ung vuxen är den här platsen den bästa. Här får du träffa människor som älskar Jesus, inspiration och utmaning. Välkommen att njuta av finkaffe, sitta ner en stund, göra fynd i vår designmarknad och spela sällskapsspel, eller varför inte ta del av ett seminarium? Leta efter UV:en (ugglan) i programhäftet så hittar du det som passar lite extra bra för just unga vuxna.

Förutom Hedins tältet händer det även grejer på Husvagnsscenen vid både lunch och middag. Skönt snack, intervjuer och spännande inslag utlovas. Vi ser även fram emot sköna sommarnätter på Sion scen vid elva snåret varje kväll då det bjuds på sköna gitarrplock och en och annan trubadur. Helt enkelt det perfekta sättet att avsluta dagen på.

Vi ses på Torp!

Se programmet för unga vuxna i Torp-häftet, s.28-29Öppnas i nytt fönster.

Kvällens höjdpunkt finner Du mellan kvälls- & nattmötet, då det bjuds på skönt program. Vi får ett kärt återseende med drömgänget från Östra Ryd, som bjussar på ett episkt live musikquiz. Vi utlovar också klassiskt missionsbingo med spännande gäster! Nytt inslag för i år är ett besök av radarparet Hanna och Mickis som hostar Jesussnack-podden! Givetvis kan vi också utlova en go’ allsångskväll med grabbarna från storstaden. Och maffigt och stolt kan vi också meddela att Den sena sena showen blivit “Den tidiga, tidiga showen” - ledd av Jonathan Rogers och company, som nu flyttat in i tältet.