Ung Pionjär

Ung Pionjär

Är du en person som brinner för att göra skillnad? Längtar du efter att dina vänner ska upptäcka Jesus och förvandlas av honom? Blir du ofta frustrerad över att församlingen fokuserar för mycket inåt? Drömmer du om nya sätt att vara församling?

För vem: Ung Pionjär är en praktisk träning för dig som är 16-25 år och önskar fungera som ledare och aktivist för Guds rike. Du behöver inga förkunskaper, men du behöver vara villig att prova nya saker och satsa då kursen kräver en hel del engagemang.

Upplägg: Kickoff-helg 28-30 oktober i Linköping. Regionala träffar en gång i månaden (november, december, januari, februari, mars). Praktikresa under påsken till Europa för den som vill.

Kursinnehåll: Vad kallar Gud mig till? Hur växer jag som ledare? Hur pratar vi om tron med våra vänner? Hur tränar man lärjungar? Hur planterar man en ny församling?

Kursinnehållet bygger på Richard Hultmars bok ”Drömmen om en Jesusrörelse”. Utöver träffarna en gång i månaden kommer du varje vecka få en mindre uppgift där du får upptäcka mer av det missionella och pionjära.

En träning i sju regioner:

  • Skåne
  • Jönköping
  • Västra Götaland
  • Östergötland
  • Örebro
  • Stockholm
  • Dalarna

Kostnad: Kursen kostar 650 kr/person inkl. undervisning, böcker, fika & mat. Kostnader för resan till Europa tillkommer.

Anmälan: Anmälan är nu stängd men öppnar igen innan sommaren.

Regionala kontaktpersoner:

Arrangörer: Evangeliska Frikyrkan

Medarrangörer: OM Sverige Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Gå ut mission Länk till annan webbplats., Hjälmargården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Studieförbundet Bilda Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och EFK UNGs Bidragspår Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ung Pionjär - år 2

Nu finns även möjloigheten att gå ett andra år på Ung Pionjär. Detta andra år har lite annan karaktär än det första året. Klicka på puffen nedan poch läs mer.

 

Vi drömmer om en Jesusrörelse i Sverige

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Kontakta mig om du vill veta mer om Ung Pionjär!

Johannes Stenberg
Ledarutvecklare Sverigeprogrammet Pionjär 60 %

0738-68 18 29

Mejla mig!

Kontakta mig om du vill veta mer om Ung Pionjär!

Julia Wellstam
Ledarutvecklare Sverigeprogrammet med fokus ungdomsledarstöd samt ung event 50%
0705871954

Mejla mig!

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen