Nytt specialnummer av tidningen Direkt ute nu

I dagarna landar specialnumret av EFKs tidning Direkt hos ca 12 000 församlingsmedlemmar och församlingar inom EFK. Tidningen är som vanligt fylld med berättelser om vad Gud gör i Sverige och världen och som vi i EFK får vara en del av.

I specialnumret får du som vanligt läsa massor av andra nyheter, berättelser och glimtar från vår internationella mission och rörelsen i Sverige. Bland mycket annat får du möta församlingsplanterare i Moçambique Öppnas i nytt fönster., nya ledarutvecklaren för unga Samuel Westergren Öppnas i nytt fönster., idésprutan Henrik Andersson i Betaniakyrkan i Skara Öppnas i nytt fönster. som vill uppmuntra alla att grunda sitt engagemang i sitt eget intresse, Rut Peterson som verkade i EFKs mission i Indien och Nepal Öppnas i nytt fönster. i nära 50 år och Lovisa som studerar på Götabro bibelskolor Öppnas i nytt fönster.. Du får också läsa om två familjer som rest ut som missionärer till Brasilien Öppnas i nytt fönster. - Familjen Ekström som reste år 1957 och Familjen Jenemark som åkte i januari i år.

I det här specialnumret ger också fyra olika personer i rörelsen sina utblickar inom aktuella områden:

Dessutom får du upptäcka mer om vad Gud gör i världen och hur vi i EFK vill svara på Guds kallelse och visa på Jesu kärlek i den här tiden.

Vi vill veta vad du tycker!

Tidningen Direkt skickas vanligtvis ut fyra gånger per år. I år görs en utvärdering av Direkt och du som får tidningen ombes komma med dina synpunkter.

– Om vi har din mejladress kommer du som får tidningen Direkt hem snart att få ett mejl från oss, med en enkät som vi väldigt gärna vill att du fyller i, berättar Kristina Sandin, kommunikatör och redaktör för EFK Direkt.

– Läser du varje nummer av Direkt med stort intresse eller hamnar den i återvinningen så fort du får den? Vill du läsa mer om församlingar som jobbar med unga eller kan du inte få nog av berättelser från Tanzania? Gillar du långa reportage eller hinner du bara med kortare glimtar? Vi vill veta! Gud gör så mycket i vår rörelse som vi vill berätta om och dina svar hjälper oss att göra det på ett ännu bättre sätt, säger Kristina.

Hjälp oss att bli bättre!

Här hittar du enkäten! Öppnas i nytt fönster. Den tar bara några minuter att fylla i och dina svar hjälper oss att bli bättre. Tack!

Vill du ha tidningen Direkt hem?

I Direkt skildras EFKs verksamhet och det arbete som vi i rörelsen står i, till exempel vår gemensamma mission, våra församlinga, människor och händelser. Vårt gemensamma arbete är beroende av stöd i form av såväl förbön som gåvor. VI ger därför tidningen Direkt till personer som stödjer EFKs gemensamma arbete. Det kan man göra genom spontana eller regelbundra gåvor, Barnhjälpen, Ge för livet eller kyrkoavgift. Tillhör du en församling som har missionsåtagande till EFK är du också med och stödjer arbetet genom de gåvor du ger till församlingen.

Här kan du läsa mer om hur EFK hanterar personuppgifter. Öppnas i nytt fönster.