Mindre grupper

Små grupper blir ännu viktigare i dessa tider när vi inte kan mötas i större konstellationer. I små grupper kan vi fortsätta formas som lärjungar i relation till andra och stödja varandra på trons väg. Här hittar du tips och underlag för att kunna mötas två och två eller som smågrupp hemma hos någon.

Tips till samlingar i hemmet

Bibelstudiematerial för mindre grupper

Nära smågrupp

Nära Smågrupp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bygger på en serie samlingar där ni som grupp får tillfälle att fördjupa er i en bibelbok. Varje bibelbok är uppdelad i 6-8 samlingar. Under varje samling tar ni tar del av ett föredrag på cirka 15-20 minuter som finns tillgängligt via webben. Till er hjälp finns även ett samtalsmaterial med frågor och praktiska tips. Målet är att skapa ett givande och meningsfullt möte mellan gruppen och bibeltexten som uppmuntrar till att ta steg vidare i tron. Utvecklat av Bibelskola Nära.

Discovery Bible Study (DBS)

Magnus A, som arbetar med pionjära frågor i EFKs Sverigeprogram, har tagit fram material för bibelstudier i mindre grupper. Varje material består av en kort film och en pdf. Pdf, 247 kB.

"Tre tredjedelar"

Magnus A, som arbetar med pionjära frågor i EFKs Sverigeprogram, har tagit fram material för bibelstudier i mindre grupper. Varje material består av en kort film och en pdf. Pdf, 251.9 kB.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Skicka gärna dina tips till mig så delar vi dem här på sidan!

Markus Sand
Programledare Sverigeprogrammet Växa

070-245 96 21

markus.sand@efk.se